Skip to main content Skip to search

ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΑΣ

Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΣ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Όσοι επιλέγουν την εταιρεία μας βασίζονται στην σωστή ενημέρωση και στη γρήγορη, ανταπόκριση του προσωπικού μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους φορείς.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας με σκοπό την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων και να ανταποκριθούμε γρήγορα στις ανάγκες τους. Ο αφοσιωμένος σας σύμβουλος θα είναι σε ετοιμότητα για να σας υποστηρίξει και να σας κρατήσει ενήμερους σε όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ειδικευμένο προσωπικό, που συγκεντρώνει πλούσιες εμπειρίες και ταλέντου. Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην εκπαίδευση των μελών της ομάδας μας για να τους εξοπλίσουμε με τα εργαλεία που απαιτούνται για να προσθέσουν αξία στην επιχείρησή σας.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βρίσκεται στη κορυφή της λίστας μας για έναν λόγο. Ένα μεγάλο ποσοστό των νέων πελατών μας προέρχεται από παραπομπές από τους υφιστάμενους πελάτες μας, και μερικές επιχειρήσεις βρίσκονται μαζί μας από τον καιρό της ίδρυσης μας.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Θα φροντίσουμε τις λογιστικές και διοικητικές υπηρεσίες σας και θα σας αφαιρέσουμε το φορτίο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Υπηρεσίες Ελέγχου & Διασφάλισης:

Η προσέγγισή μας έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας και να παράγει θετικά οφέλη μέσω των διαδικασιών μας….
περισσότερα…

Υπηρεσία Ετοιμασίας Μισθοδοσίας:

Η CA Tsialoupis & Co είναι σε προνομιακή θέση να προσφέρει μια αποτελεσματική, πλήρως διαχειριζόμενη λύση μισθοδοσίας για όλους εκείνους τους πελάτες που διαχειρίζονται ανθρώπινο δυναμικό….
περισσότερα…

Διεθνής Φορολογικός Σχεδιασμός:

Συνεργαζόμαστε στενά με άλλους εξειδικευμένους συμβούλους στην Ευρώπη, για να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις διεθνή φορολογικού προγραμματισμού σχετικές με τις ανάγκες σας….
περισσότερα…

Υπηρεσία Φορολογικής Συμμόρφωσης ΦΠΑ:

Στα καθημερινά καθήκοντα της CA Tsialoupis & Co, περιλαμ-βάνεται και η παροχή ενός ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών Φορολογικής Συμμόρφωσης για να σας εξοικονομήσει χρόνο και κόπο….
περισσότερα…

Εμπιστεύματα:

Η εταιρεία μας προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές σε ότι αφορά τη δημιουργία εμπιστευμάτων τόσο στη Κύπρο όσο και σε άλλες χώρες. Προσφέρουμε ευέλικτες ευπροσάρμοστες λύσεις ικανοποιούν τις ανάγκες σας….
περισσότερα…

Ειδικές έρευνες:

Η πολύχρονη εμπειρία μας βοηθά τόσο στο να καθορίζουμε το πεδίο εργασίας μας όσο και στο να αναγνωρίζουμε πότε να το προσαρμόσουμε ανάλογα με τις ανάγκες ή τις περιστάσεις σας…
περισσότερα…

Λογιστικά:

Βοηθούμε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα κάνοντας αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα….
περισσότερα…

Οικονομική Συμβουλευτική:

Η CA Tsialoupis & Co βοηθά τους επιχειρηματίες και την ομάδα τους να αξιολογήσουν, να αναπτύξουν και να διαχειριστούν στρατηγικές πρωτοβουλίες σε κάθε μέρος του κύκλου ζωής μιας επιχείρησης και του είδους της οικονομικής κατάστασης της αγοράς….
περισσότερα…

Σύσταση Εταιρειών & Συναφή Υπηρεσίες:

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε επαγγελματικές συμβουλές ως προς το σωστό εταιρικό καθεστώς ανάλογα με τις ανάγκες σας….
περισσότερα…

Επιχειρηματική Συμβουλευτική:

Η CA Tsialoupis & Co παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμ-βούλων επιχειρήσεων που επιτυγχάνουν την ανάπτυξη, την οικονομική μεταμόρφωση και την βελτίωση της αποτελεσματικό-τητας των επιχειρήσεων….
περισσότερα…

Αναδιοργάνωση & Αναδιάρθρωση Ομίλων Εταιρειών:

Εάν η εταιρεία σας δυσκολεύεται να επιβιώσει, μπορούμε να βοηθήσουμε. Συνεργαζόμαστε με κάθε πελάτη για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους όσους έχουν συμφέροντα στην εταιρεία….
περισσότερα…

Εκκαθαρίσεις/Διαγραφές Εταιρειών:

Εκούσια εκκαθάριση συμβαίνει όταν μια εταιρεία δεν έχει σκοπό ύπαρξης. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να βοηθήσουμε παρέχοντας συμβουλές ή βοήθεια μέσω συνεργατών μας….
περισσότερα…