ΚαλωσορΙσατε στην CA Tsialoupis & Co

about us 3d

Στην CA Tsialoupis & Co, οι λέξεις αυτές αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή προς τους πελάτες μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε σωστό χρόνο και στην πιο λογική αμοιβή.

Αυτό παράγει αξία τόσο για μας όσο και για σας. Προσπαθούμε επίσης να παρέχουμε μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζεστε πραγματικά, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Όταν επιλέγετε την CA Tsialoupis & Co για τις επαγγελματικές σας ανάγκες, λαμβάνετε ένα επίπεδο υπηρεσιών που υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και θα εργαστούμε για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την συνεργασία σας καθημερινά.

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τη διορατικότητα και την τεχνολογία για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις επιλογές που απαιτούνται για την επιτυχία στον επιχειρηματικό τομέα.

Η εταιρεία μας είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο. Συνδυάζοντάς την εμπειρία και την ενέργεια του προσωπικού μας, ο κάθε πελάτης λαμβάνει στενή προσωπική και επαγγελματική προσοχή.

Αυτό που ξεχωρίζει την CA Tsialoupis & Co είναι η ισορροπία που έχει επιτευχθεί μεταξύ της προσβασιμότητας, της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της προσωπικής επαφής ενός σχετικά μικρού γραφείου, που όμως παρέχει την  επαγγελματική ικανότητα πολύ μεγαλύτερων γραφείων.

Σας καλωσορίζουμε και ανυπομονούμε να συναντηθούμε μαζί σας για να οποιαδήποτε θέματα λογιστικής ή φοροτεχνικής φύσης καθώς και τις ανάγκες σχετικά με την επιχείρηση σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας ή χρηματοοικονομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, ή αν έχετε κάποια ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να συναντηθούμε μαζί σας και να συζητήσουμε όλες τις ανησυχίες σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για μια συνάντηση για να συζητήσουμε σχετικά όλες τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε ικανοποιητικές λύσεις.

 

tsialoupis signature

 

 

Χρήστος Τσιαλούπης

Διευθύνων Σύμβουλος

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΜαρτυριεςΤι λενε οι πελατες μας

icon

Φορολογικο ΗμερολογιοΣημαντικες προθεσμιες

calendar icon

Δωρεαν ΑρχειαΧρησιμες Πληροφοριες

Εταιρική Ταυτότητα

dvdcasestandingclosed 794x1145

Φορολογικές Πληροφορίες 2019

16thumb

ΕπικοινωνιαΠου βρισκομαστε

  Θάλειας 3, 2ος όρορφος, Γραφείο 213-214, Λεμεσός 3011, Κύπρος

  www.catsialoupis.com

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  +357 2595 2565